Instrukcja higieniczno-sanitarna korzystania z WC
Opis
Instrukcja higieniczno-sanitarna korzystania z WC
Tabliczka przedstawiająca zasady, których powinni przestrzegać pracownicy na stanowiskach związanych z produkcją i obrotem żywności. Są to zasady dotyczące korzystania z WC oraz umywalni, a także mycia i dezynfekcji rąk.
Instrukcja jest wykonana z polipropylenu PP. To tworzywo sztuczne, z którego łatwo usuniemy zabrudzenia.
Każda tabliczka ma otwór, dlatego zawiesimy ją w dowolnym miejscu.
Treść tabliczki opracowano na podstawie ustawy z dnia 25.08.2010 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 136, poz. 914 z 2010 r. z późniejszymi zmianami) oraz Polskiej Normy PN-EN 1500/2002. Instrukcję higienicznego korzystania z WC dla pracowników stworzyli specjaliści do spraw BHP i ochrony przeciwpożarowej. Powstały przy współpracy z Sanepidem, Zakładem Medycyny Pracy i Ochrony Środowiska oraz Państwową Inspekcją Pracy.
Materiał: tworzywo sztuczne
Wymiar: 30x40 cm
Kolor: biały
Przeznaczenie: pomieszczenia higieniczno-sanitarne
Polecane dla sklepów: spożywczych, zakładów produkcji artykułów żywnościowych
Polecamy zakupić również: /instrukcja-bhp-mycia-rak
Sprawdź też pozostałe instrukcje BHP:
/instrukcja-bhp-przy-obsludze-krajalnicy
/instrukcja-ogolna-bhp
Dane techniczne
Materiał: | tworzywo sztuczne - polipropylen PP |
Wymiary: | 30x40 cm |
Kolor: | biały z niebieskimi elementami |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
