Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy

Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 14 dni roboczych
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 12,42 zł 12.42
Cena netto: 10,10 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: ABM
Kod produktu: AI-S30

Opis

Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do wędlin, sera i pieczywa

Instrukcja stanowiskowa BHP korzystania z krajalnicy. Zawiera zasady, które należy przestrzegać dla zachowania bezpieczeństwa pracy. 

Instrukcja powinna być umieszczona na stanowiskach wyposażonych w urządzenia do krojenia żywnościUmieszczenie tablicy na stanowisku pracy ułatwi pracownikom dostęp do przepisów BHP. Informacje przypomną o obowiązku ich przestrzegania. Pomogą też w sytuacji, gdy pojawią się wątpliwości dotyczące sposobu korzystania z krajalnicy. 

Tablica zawiera informacje takie jak:
- warunki dopuszczenia do obsługi krajalnicy,
- przygotowanie przed rozpoczęciem pracy,
- postępowanie podczas pracy urządzenia,
- czynności po zakończeniu krojenia,

- postępowanie w razie wypadku przy pracy i wystąpienia sytuacji awaryjnej.

Materiał: tworzywo sztuczne

Wymiar: 30x40 cm

Kolor: biały

Przeznaczenie: stoiska mięsne, z wędlinami i serami, stoiska piekarnicze

Polecane jako wyposażenie dla: supermarkety, sklepy spożywcze

Do tej tablicy warto zamówić też: /instrukcja-bhp-mycia-rak

Dane techniczne

Materiał: tworzywo sztuczne
Wymiary: 30x40 cm
Kolor: biały

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Mobilny widget karty produktu
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium