Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy
Opis
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do wędlin, sera i pieczywa
Instrukcja stanowiskowa BHP korzystania z krajalnicy. Zawiera zasady, które należy przestrzegać dla zachowania bezpieczeństwa pracy.
Instrukcja powinna być umieszczona na stanowiskach wyposażonych w urządzenia do krojenia żywności. Umieszczenie tablicy na stanowisku pracy ułatwi pracownikom dostęp do przepisów BHP. Informacje przypomną o obowiązku ich przestrzegania. Pomogą też w sytuacji, gdy pojawią się wątpliwości dotyczące sposobu korzystania z krajalnicy.
Tablica zawiera informacje takie jak:
- warunki dopuszczenia do obsługi krajalnicy,
- przygotowanie przed rozpoczęciem pracy,
- postępowanie podczas pracy urządzenia,
- czynności po zakończeniu krojenia,
- postępowanie w razie wypadku przy pracy i wystąpienia sytuacji awaryjnej.
Materiał: tworzywo sztuczne
Wymiar: 30x40 cm
Kolor: biały
Przeznaczenie: stoiska mięsne, z wędlinami i serami, stoiska piekarnicze
Polecane jako wyposażenie dla: supermarkety, sklepy spożywcze
Do tej tablicy warto zamówić też: /instrukcja-bhp-mycia-rak
Dane techniczne
Materiał: | tworzywo sztuczne |
Wymiary: | 30x40 cm |
Kolor: | biały |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
