Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Opis
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Prezentujemy instrukcję mycia rąk i dezynfekcji opracowaną na podstawie Polskiej Normy. Instrukcja ma postać planszy o wymiarach 30×40 cm. Przeznaczona do powieszenia na ścianie.
Zalecamy stosowanie instrukcji w każdym miejscu pracy. Zwłaszcza w tych strefach, gdzie przestrzeganie higieny jest szczególnie istotne. W sklepach będą to stoiska mięsno-wędliniarskie, piekarnicze i cukiernicze.
Tablica BHP prezentuje zasady mycia rąk. Zawiera poprawną technikę mycia i dezynfekcji rąk krok po kroku. Informacje są przedstawione w formie opisowej wraz z instrukcją obrazkową.
Materiał: tworzywo sztuczne
Wymiar: 30x40 cm
Kolor: biały
Przeznaczenie: umieszczenie tablicy w pomieszczeniach higieniczno-sanitarnych, na stoiskach związanych z przygotowywaniem żywności
Polecane jako wyposażenie dla: sklepów, piekarni, cukierni, biur, hoteli, salonów kosmetycznych i fryzjerskich, urzędów
Rekomendowane produkty:
Dane techniczne
Materiał: | tworzywo sztuczne |
Wymiary: | 30×40 cm |
Kolor: | biały |
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności