Steaker do mięsa (kotleciarka) S20 Ma-Ga
Opis
Steaker do mięsa Ma-Ga S20
Prezentujemy nowy Steaker Ma-Ga model S20 - profesjonalne urządzenie do obróbki drobiu, wieprzowiny i wołowiny. Pozwala na stekowanie mięsa o różnej wielkości (mieszczące się do otworu wlotowego o szerokości 15-17 cm). Dzięki temu w steakerze przygotujemy takie rodzaje mięs, jak filet z piersi kurczaka i indyka, karkówkę, łopatkę, schab, szynkę, wołowinę w plastrach. W rezultacie otrzymujemy dobrze rozdrobnione, soczyste mięso, z widoczną kratką.
Steaker do kotletów przeznaczony jest do sklepów, placówek żywienia zbiorowego (hotele, szkoły), restauracji oraz cateringu. Urządzenie ułatwia i przyśpiesza pracę sprzedawców w sklepach spożywczych z działem mięsnym i w masarniach, kucharzom w małej lub dużej gastronomii, w placówkach żywienia zbiorowego. Co ważne, maszyna umożliwia pracę ciągłą, bez konieczności stosowania przerw.
Wysoka wydajność steakera zwiększa szybkość pracy, a co za tym idzie poprawia efektywność. Rozbicie nawet małych kawałków mięsa eliminuje ilość odpadów, a tym samym zapobiega stratom w sklepie i gastronomii.
Moduł z dwoma wałkami wyposażony jest w gęsto rozmieszczone nożyki, ułożone spiralnie. Dzięki temu kotlety są jeszcze lepiej ponacinane i rozciągnięte. Im więcej razy przerzucimy przerzucimy mięso przez moduł, tym bardziej rozciągnięte i porozbijane mięso uzyskamy.
Poziom emitowanego hałasu urządzenia wynosi nie więcej niż 75 dB, co sprawia, że praca maszyny nie jest uciążliwa dla otoczenia.
Aby wyczyścić steaker, wystarczy wyjąć wałek i wyczyścić go pod bieżącą wodą (na przykład za pomocą szczoteczki - nie dołączona do zestawu).
Przeznaczenie: przygotowywanie mięsa
Polecane dla sklepów: spożywczych, mięsnych, gastronomii (restauracje, bary, stołówki, hotele)
Informacje dodatkowe: Maszyna spełnia normy dotyczące bezpieczeństwa maszyn elektrycznych: A EN 60204-1:2010 (Bezp. elektryczne) A Dyr. 2006/42/WE.
Nie należy używać urządzenia do ugniatania zamrożonego mięsa, mięsa z kością, do kruszenia kości. Elementy stykające się z żywnością należy myć codziennie, a następnie osuszyć. Nie należy myć całej maszyny strumieniem wody.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności



Jesteśmy dostępni od 8:00 do 16:00
Telefon:
Nikodem: 515 212 316
Agnieszka: 515 212 301
EMAIL: sklep@abm.com.pl