Kotleciarka do mięsa KM20
Opis
Kotleciarka do mięsa KM20
• profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa,
• do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na kotlety
• wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających, wykonanych ze stali nierdzewnej,
• duża wydajność – skuteczne rozgniatanie już w pierwszym cyklu rozgniatania,
• otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami surowca,
• znakomita do gastronomii, restauracji, cateringu, marketów, sklepów mięsnych, zakładów przetwórstwa mięsnego,
• prosty demontaż i łatwe czyszczenie,
• łatwa i szybka wymiana modułu rozgniatającego,
• tania w eksploatacji,
• wysokie bezpieczeństwo pracy,
• odpowiednia wysokość wylotu gwarantująca wysoki komfort użytkowania,
• zasilanie jednofazowe 230 V.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności