Instrukcja BHP funkcjonowania sali sprzedaży sklepu
Opis
Instrukcja BHP funkcjonowania sali sprzedaży sklepu
Przedstawiamy tablicę przypominającą zasady przestrzegania higieny podczas sprzedaży artykułów spożywczych.
Sklep oferujący produkty żywnościowe powinien przykładać szczególną uwagę do czystości. Od przestrzegania standardów higieny zależy bezpieczeństwo Klientów. Wpływa to bezpośrednio na reputację sklepu.
Tablica BHP zawiera procedury utrzymania czystości w sklepie spożywczym. Dowiemy się z niej, jakie elementy w sklepie należy czyścić i jak często. A także, w jaki sposób zabezpieczać produkty spożywcze i przeprowadzać kontrolę ich jakości.
Informacje są umieszczone na dużej planszy o wymiarach 30x40 cm. Dzięki temu informacje tam zawarte są czytelne.
Instrukcję funkcjonowania sali sprzedaży warto umieścić na stanowiskach pracy i na zapleczu sklepu.
Instrukcje BHP są przygotowywane przez ekspertów do spraw BHP i ochrony przeciwpożarowej. W ich tworzeniu bierze udział Sanepid, Państwowa Inspekcją Pracy, Zakład Medycyny Pracy i Ochrony Środowiska.
Materiał: tworzywo sztuczne - polipropylen PP
Wymiar: 30x40 cm
Kolor: biały
Przeznaczenie: informowanie pracowników o zasadach higieny podczas sprzedaży
Polecane jako wyposażenie dla: sklepów spożywczych, supermarketów, sklepów mięsnych
Warto dokupić: /ustawa-o-szczegolnych-warunkach-sprzedazy
Dane techniczne
Materiał: | tworzywo sztuczne - polipropylen PP |
Wymiary: | 30x40 cm |
Kolor: | biały |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
