Maszynka do mięsa TC12 z sitkiem 6mm
Opis
Wilk do mięsa typ TC12 z sitkiem 6mm
• przeznaczony do użytku w sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii, zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego;
• idealny do mielenia surowego mięsa;
• gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej;
• nóż samoostrzący;
• bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym;
• elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm;
• możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka);
• łatwy w utrzymaniu;
• niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha);
• przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu