Steaker do mięsa (kotleciarka) S20 Ma-Ga

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 6 150,00 zł 6150.00
Cena netto: 5 000,00 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: MAGA
Kod produktu: MG-ST-S20
Pin It

Opis

Steaker do mięsa Ma-Ga S20

Prezentujemy nowy Steaker Ma-Ga model S20 - profesjonalne urządzenie do obróbki drobiu, wieprzowiny i wołowiny. Pozwala na stekowanie mięsa o różnej wielkości (mieszczące się do otworu wlotowego o szerokości 15-17 cm). Dzięki temu w steakerze przygotujemy takie rodzaje mięs, jak filet z piersi kurczaka i indyka, karkówkę, łopatkę, schab, szynkę, wołowinę w plastrach. W rezultacie otrzymujemy dobrze rozdrobnione, soczyste mięso, z widoczną kratką. 

Steaker do kotletów przeznaczony jest do sklepów, placówek żywienia zbiorowego (hotele, szkoły), restauracji oraz cateringu. Urządzenie ułatwia i przyśpiesza pracę sprzedawców w sklepach spożywczych z działem mięsnym i w masarniach, kucharzom w małej lub dużej gastronomii, w placówkach żywienia zbiorowego. Co ważne, maszyna umożliwia pracę ciągłą, bez konieczności stosowania przerw. 

Wysoka wydajność steakera zwiększa szybkość pracy, a co za tym idzie poprawia efektywność. Rozbicie nawet małych kawałków mięsa eliminuje ilość odpadów, a tym samym zapobiega stratom w sklepie i gastronomii. 

Moduł z dwoma wałkami wyposażony jest w gęsto rozmieszczone nożyki, ułożone spiralnie. Dzięki temu kotlety są jeszcze lepiej ponacinane i rozciągnięte. Im więcej razy przerzucimy przerzucimy mięso przez moduł, tym bardziej rozciągnięte i porozbijane mięso uzyskamy. 

Poziom emitowanego hałasu urządzenia wynosi nie więcej niż 75 dB, co sprawia, że praca maszyny nie jest uciążliwa dla otoczenia. Zaletą jest także łatwe czyszczenie steakera. Wystarczy wyjąć wałek i wyczyścić go szczoteczką pod bieżącą wodą. 

Przeznaczenie: przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki

Polecane dla sklepów: spożywczych, mięsnych, gastronomii (restauracje, bary, stołówki, hotele)

Możliwość dokupienia: waga sklepowa, rękawiczki jednorazowe, rękawiczki zrywki

Informacje dodatkowe: Maszyna spełnia normy dotyczące bezpieczeństwa maszyn elektrycznych: A EN 60204-1:2010 (Bezp. elektryczne) A Dyr. 2006/42/WE.
Nie używać urządzenia do ugniatania zamrożonego mięsa, mięsa z kością, do kruszenia kości.
Elementy stykające się z żywnością należy myć codziennie, a następnie osuszyć. Nie należy myć całej maszyny strumieniem wody.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Opinie naszych Klientów
 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Informacja w nagłówku

Infolinia:

Telefon: 515 212 316, 515 212 301

Email: sklep@abm.com.pl

Informacja w stopce
F01 JS Helper
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium